Колеги като карам нормално няма никакъв проблем , но дам ли рязко газ се чува за кратко нещо като пукане в краката ми го усещам и като че ли леко вдясно , при завой няма проблем това се получава единственно при рязко подаване на газ ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен шум
Collapse
X
-
Опират ти вътрешните карета в предните тампони на долните носачи! Най вероятно е скъсан задния тампон на мотора. Може да имаш проблем и с някой от страничните тампони на мотора - да са остарели и омекнали!
Погледни колата на канал и ще видиш слети от търкалото на вътрешните карета.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Преди малко я пробвах на магистралата с 200 км няма никакво тропане и чукане, това се получава само на 1 ва 2 ра и 3 та предавка като дам рязко газ и тягата е по голяма, припуква за кратко може би около 3-4 пъти и спира,
усещам го някъде от дясно в краката ми долу горе средата на колата, дано да е тампон че ако е каре не ми се мисли.
Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеТампони на предната стабилизираща щанга.sigpic
Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexius Покажи съобщениеИ аз залагам на тампоните.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеАз вече го написах - оказа се тампона на скоростната кутияsigpic
Comment
Comment